Phlake, Katinka, Den Sorte Skole, Turboweekend, Bisse, Chinah, Hugo Helmig, Hjalmar og Go Go Berlin. Dette er blot nogle af de mange musikere, der gennem årene har spillet på Danmarks største showcasefestival SPOT i smilets by. Hvert år myldrer den nationale samt internationale musikbranche til Aarhus for at høre morgendagens stjerner – og måske er det dig næste år?
I så fald skal du ansøge nu. SPOT Festival har nemlig åbnet for tilmelding til næste års festival, der er den 25. udgave, og som løber af stablen d. 2.-4. maj.

Sådan søger du

Frem til d. 20. november kl. 12.00 kan nordiske bands, solister, producere og repræsentanter for disse ansøge om en showcase via www.spotfestival.dk
I forbindelse med ansøgningen skal der uploades følgende materiale:

  • Billedmateriale i høj opløsning (300 dpi) og 5 x 5 cm.
  • Kort præsentationstekst på max. 400 anslag.
  • Uddybende information i form af pressemeddelelse eller lignende.
  • Minimum 2 og maks 4 numre som .mp3-filer, som .aac/.m4a-filer eller som Ogg Vorbis-filer (.ogg/.oga)

Derudover skal ansøgere blandt andet oplyse:

  • Eventuelle professionelle samarbejdspartnere og kontaktoplysninger til disse.
  • Om motivationen for at præsentere en showcase på SPOT 2018.
  • Hvilke konkrete målsætninger ansøgeren og/eller dennes repræsentanter har for en eventuel optræden på SPOT 2018.

Find ansøgningsskema her: http://app.festivall.dk/application/0AAAAA/

Motiveret ansøgning

SPOT tiltrækker hvert år den samlede danske musikbranche og presse, samt flere hundrede udenlandske medie- og branchefolk fra hovedsageligt Europa og Nord- og Sydamerika. I år kunne den udsolgte festival præsentere showcases med 283 bands, orkestre og solister, som var udvalgt af SPOT og en række partnere.
Med den store interesse omkring SPOT, er weekenden et vigtigt udstillingsvindue for bands og artister, der ønsker karriereudvikling og international opmærksomhed. Formålet med SPOT er at understøtte karrieremæssig udvikling for de optrædende, og derfor skal ansøgningen om at præsentere en showcase motiveres.
En tidligere optræden på SPOT diskvalificerer ikke et band eller en artist fra at ansøge.
Bag SPOT står de to organisationer ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD – Music Export Denmark, for hvem festivalen er et vigtigt værktøj i arbejdet for at styrke dansk musik i udlandet.
Musikprogrammet til SPOT bliver udvalgt af en lyttejury bestående af en række fagpersoner og sekretariatet bag SPOT. Hovedprogrammet til SPOT vil bestå af debutanter og af bands og solister, som er med til at tegne den aktuelle danske og nordiske musikscene lige nu – samt bands og artister valgt ud fra international interesse og efterspørgsel.

From: Nyheder fra MUSIKEREN

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...