Den nigerianske musiker Seun Kuti gæster til oktober VEGA. Her kan han opleves med det legendariske band Egypt 80, der oprindeligt blev startet af hans far, den verdenskendte afrobeatstjerne Fela Kuti. Bandet satte i 1970’erne Lagos på det musikalske verdenskort med deres helt særlige blanding af dansable sange og potente politiske budskaber.
Nu får en dansk artist eller band mulighed for at starte festen, når han spiller i København den 31. oktober.

Kuti vælger selv dansk artist

I samarbejde med Seun Kuti og VEGA har den danske roots-genreorganisation Tempi nemlig fået en unik mulighed for at præsentere et dansk navn som opvarmning til koncerten i København.
Tempi sender de mest egnede ansøgninger videre til Seun Kuti, og han vælger selv det endelige navn. Ansøgningen skal derfor sendes på engelsk.
Der er åbent for ansøgninger nu, og hvis du mener, at du/I er det helt rigtige til at varme op for Seun Kuti & Egypt 80, kan du ansøge her inden den 31. august kl. 12.00 (ansøgningen skrives på engelsk).

Flotte anmeldelser

Da Seun Kuti optrådte på Roskilde Festival i 2017, kvitterede anmelderne med femstjernede anmeldelser for den glædesskabende musik og de insisterende trommer, legende blæsere og hurtige melodiske guitarriffs.
Koncerten foregår d. 31. oktober 2018 i Store VEGA, og support-jobbet er betalt.
Ansøg her


From: Nyheder fra MUSIKEREN

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...