Der er dømt komposition- og bandsammenspil, når pigeBEAT 2018 åbner dørene til tre intense dage med musik. Arrangementet, der foregår 26.-28. marts i både Aarhus, Odense og Køge, er for piger i alderen 14-21 år, og det er nu muligt at tilmelde sig.
Tilmeld dig her
På den musikalske bootcamp for man indblik i, hvordan man skriver original musik og hurtigt får det til at lyde godt i samspil med andre. Det handler om at skabe en oplevelse af at spille i et band, og de deltagende vil få mulighed for at prøve kræfter med forskellige instrumenter. Der kræves ikke nødvendigvis banderfaring eller forudgående kendskab til et bestemt instrument – der er plads til alle.
Om projektet står der følgende på hjemmesiden www.pigerispil.dk:

Vi vil meget gerne vise jer, hvordan man laver gode popsange, leger med lyde og lader musikken flyde, så den løfter taget og ender et sted i universet.

Flere piger i musik

PigeBEAT lægger sig i forlængelse af andre musikcamps, såsom Jazzcamp for Piger og Poppilot, hvor der er fokus på at få flere piger til at spille rytmisk musik. Dette fokus blev kickstartet med rapporten ‘Kønsbalancen i rytmisk musik’ fra 2011, der viste en tydelig overvægt af mænd i det rytmiske musikmiljø.
PigeBEAT sigter derfor mod at få flere piger til at interessere sig for at spille musik selv, ligesom pigeBEAT gerne vil lære de unge piger, at man kan have forskellige udgangspunkter for at udvikle sig musikalsk.


Om pigeBEAT 2018

Tilbuddet er for piger i alderen 14-21 år. pigeBEAT Bootcamp foregår d. 26-28 marts, hvor der bliver stillet veludstyrede bandlokaler til rådighed i Grobund Bandakademi i Aarhus, Spillestedet UngVest i Odense og Tapperiet i Køge. Pris for de tre dage er 400 kr. PigeBEAT er støttet af og samarbejder med Statens Kunstfond, Aarhus Kommunes Musikpulje, DJBFA, JazzDanmark, Odense Musikskole, Spillestedet UngVest, Øvelokaleforeningen Mono, Tapperiet og Køge Musikskole.

Hvem underviser på pigeBEAT 2018?

  • Una Skott, sanger, guitarist og komponist
  • Jaleh Negari, trommeslager og komponist
  • Anna Lidell, elektronisk musiker og producer
  • Stine Steendorph, sanger og komponist
  • Katrine Stochholm, pianist, sangskriver og komponist
  • Minna Forouzandeh, skriver musik under kunstnernavnet Phabel
  • Anna Roemer, guitarist, komponist og sangskriver

From: Nyheder fra MUSIKEREN

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...