Fra den 25. – 28. april 2019 åbner jazzmessen jazzahead! i Bremen i Tyskland. Tusindvis af bookere, organisationer, musikere, pladeselskaber, journalister og andre jazzfolk er samlet til verdens største jazzmesse, hvor 25.000 besøgende fra 61 lande møder op. Derfor er det en unik mulighed for at markedsføre din musik, styrke dit netværk og møde nye samarbejdspartnere.

Søg om at spille jazzahead showcase

jazzahead!-messens showcase-program åbner for tilmeldinger den 1. november 2018. En showcase på jazzahead! bliver normalt besøgt af mere end 600 messedeltagere. Et internationalt kunstnerisk panel udvælger de bands, som får en chance i fredagens program, der går under navnet European Jazz Meeting og består af 16 showcases fredag d. 26. april 2019.
For at ansøge om en showcase skal du være tilmeldt som co-exhibitor (medudstiller på JazzDanmarks stand) eller exhibitor (selvstændig udstiller) på messen. Du kan kun søge om at spille en showcase, hvis du i forvejen har tilmeldt dig som messe-deltager.
Ansøgning om showcase sker direkte til jazzahead! her.
Deadline for ansøgning om showcase er 22. november 2018.

Spil på JazzDanmarks clubnight

For at imødekomme den store efterspørgsel efter at spille sin musik live på messen, er JazzDanmark vært for en officiel clubnight og tilbyder koncertmulighed under clubnights for tre bands lørdag den 27. april 2019.
En clubnight giver bands mulighed for at præsentere koncerter på forskellige venues i byen og har tradition for at tiltrække 3-400 gæster, heraf er omkring halvdelen deltagere fra messen og den anden halvdel nysgerrige publikummer fra Bremen og omegn.
JazzDanmark dækker et honorar på 2047,50 kr. pr. musiker og sørger derudover for transport til og fra Bremen og forplejning på aftenen, samt entré til messeområdet for bandets kapelmester. Udvælgelsen lægger vægt på motivation for deltagelse i alle messedagene i Bremen, kunstnerisk kvalitet, diversitet og et integreret PR set-up.
Clubnight skal ses som en mulighed for at vise din musik frem på linje med en showcase, derfor er målgruppen både nye og erfarne bands. JazzDanmarks kunstneriske udvalg står for udvælgelsen af bands til clubnight.
Deadline for ansøgning om en koncert på jazzahead! clubnight på Swissôtel er 22. november 2018.
Læs mere om clubnight og ansøg her
Læs mere om jazzahead her

From: Nyheder fra MUSIKEREN

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...