Den sjette udgave af den succesfulde musikeksport, Danish Vibes, er klar til at gå i luften. Danish Vibes er et fælles projekt mellem genreorganisationerne Tempi og JazzDanmark, der giver fire orkestre et afsæt i Tyskland.

Tyske samarbejdspartnere

Som verdens tredjestørste musikmarked har Tyskland et enormt potentiale for danske orkestre. Landets størrelse og 80 millioner mennesker gør, at orkestret kan øge sine muligheder for vedvarende succes, ved at samarbejde med tyske partnere inden for booking, management, labels, publicists, festivaler etc. Danish Vibes fokuserer på etableringen af disse samarbejder.

Danish Vibes Showcase

De udvalgte orkestre arbejder målrettet frem mod at skabe vedvarende resultater på den tyske scene. Danish Vibes Showcase, der afslutter forløbet, er en showcase for ca. 100 indbudte tyske branchefolk, der giver mulighed for at præsentere sin musik og opnå aftaler, især hvis man er forberedt.
På vejen mod den afsluttende showcase vil orkestrene deltage i et længere forløb med strategi, PR, og performance.

Ansøgning og udvælgelse

Fire bands bliver udvalgt af en tysk jury, som indkaldes en til en motivations-samtale med Tempi og JazzDanmark. Fra den tyske branche forventes det, at ansøgernes musikalske udtryk er originalt og på internationalt niveau. Det forventes, at det er de musikere, der står beskrevet i ansøgningen, som deltager i Danish Vibes.
Der er deadline d. 20. marts for ansøgning indeholdt biografi, begrundelse for deltagelse, beskrivelse af igangværende udlandsarbejde samt links til website, video, musik, fotos m.m.
For yderligere information se video fra Reality Check Deutschland 2016
Læs mere på www.jazzdanmark.dk og www.tempi.nu

From: Nyheder fra MUSIKEREN

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...