Sommeren er ved at lakke mod enden, og de fleste festivaler er afholdt. Men er man til klassisk musik, er der stadig meget godt i vente.
Festivalen Rudersdal Sommerkoncerter er nemlig i fuld gang og fortsætter med flere koncerter.

Nyt ensemble går i kloster

En særlig klangfuld kombination kan høres i Vor Frue Kloster i Høsterkøb d. 16. august. Her spiller Florin Harp Trio, et nyt ensemble på den danske scene, som blander den lysende obo og den dybe, varme cello med harpens klange.
Der er også klangfarver på paletten, når Rudersdal Kammersolister giver koncert i Søllerød Sognegård d. 19. august. For nogle år siden introducerede Rudersdal Sommerkoncerter ”kontrastkoncerten”, hvor programmet sammensættes af musik, der peger i hver sin retning. I dette tilfælde er det to store værker af Mozart, der omkranses af fire korte stykker af Jexper Holmen, der er årets danske festivalkomponist.

Norsk klaverfænomen redder festivalen

D. 21. august er det den norske pianist Pål Eide, der spiller koncert på Vedbæk Station. Han erstatter den polske pianist Joanna Domanska, der oprindeligt var på programmet, men som har måtte aflyse.
Pål Eide har fået international anerkendelse for sin solo-cd ”Grey Clouds”. På Vedbæk Station vil han bl.a. spille musik af landsmanden Edvard Grieg, der har en særlig betydning for borgerne i Rudersdal. Det var nemlig her, at den verdensberømte nordmand skrev sine lyriske klaverkoncerter.
Læs mere og se det fulde program på https://rudersdalsommerkoncerter.dk/

From: Nyheder fra MUSIKEREN

Share →

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...