Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KLIK 2014

14. maj 2014

dkr300

Kom og få taget professionelle billeder.

De 7 afdelinger holder i samarbejde 3 Klik/fotosessions, et i Odense, et i Haderslev, og et i Esbjerg. På hver location er der plads til 8 sessions. den 24.maj i Odense, den 25. maj i Esbjerg og den 26. maj i Haderslev, alle dage fra. 10.00-18.00.
Vi bruger den meget professionelle og anerkendte fotograf Toke Hage www.tokehage.dk og ligeledes den meget anerkendte stylist Tina Deleuran www.tinadeleuran.dk.

Der vil i løbet af dagen være lidt forplejning.
Det koster kr. 300,- pr. session for DMF medlemmer. Der kan evt. dispenseres for ikke- medlemmer mod en ekstra betaling på kr. 800,- pr. person. Medlemmer af de 7 afdelinger har første prioritet og afdelingerne forbeholder sig retten til at afvise ikke medlemmer. For medlemmer gælder at man ikke må stå i restance.

Download denne blanket, hvor du  kan du tilmelde dig det sted og tid, der passer dig eller dit band bedst. Udfyld og send blanketten til nedenstående mail eller bare send os en mail, hvor du oplyser bandnavn, navn osv. Vi skal bruge alle deltageres navne og hvilken DMF afdeling de er medlem i.

Sidste frist for tilmelding er den 14. maj og alle får besked den 16. maj, hvor I får nærmere detaljere mht. mødetidspunkt og praktiske oplysninger.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

Send din tilmelding til:

DMF Sydvest
Kim Jensen
info@dmfsydvest.dk

Tlf. 75 13 07 77

Detaljer

Dato:
14. maj 2014
Pris:
dkr300
Begivenhed Kategori:

Sted

DMF Huset
Borgergade
Esbjerg, 6700 Danmark

Arrangør

DMF Sydvest
Telefon:
75130777
E-mail:
info@dmfsydvest.dk

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...